marenki;
3 kananmunan valkuaista
ripaus suolaa
1,5 dl sokeria

täyte;
2 banaania
1 mandariini
n. 1 dl vadelmia
n. 1 dl mansikoita
½ dl vanilijakreemijauhetta
n. 1 dl kermaa

Vatkaa valkuaiset ja ripaus suolaa kovaksi vaahdoksi. Vaahto on kovaa kun laittaessasi kulhon äidin päälle se ei tipu hänen päälleen. Vatsaa sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten valkuaisiin. Laita marenki pursotuspussiin ja pursota kaksi levyä jotka ovat molemmat puolet pellistä. Paista marenkejä n. 5 -6 h uunissa 100 asteessa. 
Leikkaa marengit neliöiksi ja kokoa kakuksi. Paloja saa olla vähän missä huvittaa. 
         Vatkaa kerma ja lisää vanilijakreemijauhe, mansikat ja vadelmat. Pilko banaani ja laita kakun "pohjalle" mikäli siinä kyhäyksessä sellaista on. Pilko myös mandariini ja laita banaanin kanssa jonnekkin pohjalle.Lopuksi laita kermaseos ja lado päälle levyjä. Koristele suklaalla
.